Loading...

Mistral - rita din egen förvaringsmöbel

kom igång

Ritprogram till web

Med MISTRAL Configurator kan du använda fantasin. Välj att rita i 3D eller 2D. Sätt ihop moduler, hyller, färger och luckor som det passar dig. Upprätta en profil, spara dina ritningar, öppna och arbeta vidare. Dela ditt projekt med vänner, familj eller din möbelbutik.

Ritprogram till iPad

Du kan ladda ner MISTRAL Configuratoren från AppStore. Sök på MISTRAL Configurator och hämta App'en. Läs mer om ritprogrammet här.

Se hur bland annat MISTRAL hängarna/knopparna kan användas på många olika sätt.
Följ med en modul på olika platser i hemmet.

Inspiration

Till alla rum i ditt hem

Mistral är danskt

genomgående

Dansk design

Sedan designer Lone Sterner Nordam under första delen av 1990 talet skapade Mistral, har förvaringsmöjligheterna blivit förknippad med personlighed och personlig design av hemmet. I starten av det nya årtusendet skapade arkitekt Jacob Jacobsen det symboliska greppet "Mistralen", som i dag symboliserar skillnaden mellan Mistral och andra förvaringsmöbler.

Producerat i Danmark

För att säkerställa och ha en kvalitet som vi är stolta över, är det avgörande för oss att ha vår produktion i Danmark. Likaså så är vi miljömedvetna och har stor respekt för miljön, därför arbetar vi nära våra leverantörer för att ha en så grön produktion som möjligt. Bland annat är 70% av vårt material återvinningsträ och lackfärgerna är vattenbaserade.

Monterat i Danmark

Vi monterar Mistral modulerna åt dig på fabriken i Danmark och vår kvalitetsmedvetna personal kontrollerar varje element innan de sänds vidare till en butik.

Mistral - uppbyggnad

Ideén bakom MISTRAL

Grundmoduler

Vi har gjort det lätt och satt ihop alla grundmoduler på fabriken. Du skall endast själv montera frontoch evt. ben/socklar. Alla grundmoduler är med avrundade kantlister. Fås i olika djup, bredd, 15 färgalternativ och äkta träfanér

Fronter

Välj mellan lådor, dörrar i trä eller glas, backar och dörrklapp. Allt i olika färger och träfanér. Vi erbjuder också dörrar och mindre dörrklapp i texstilmaterial svart, vit, silver och antracit. Du kan dölja dina högtalare och/eller dina apparater och använda dina fjärrkontroller, signalen går igenom tyget.

Hyllor

Det följer med en hylla till de flesta moduler. Se sträcken på ritningen, visas en hylla så är den beräknad och följer med. Du kan alltid beställa extra hyllor.

Ben, hjul och socklar

Det följer alltid en upphängningslist med till de flesta moduler, en del moduler som skall hängas upp skruvas upp, på de moduler har vi förstärkt bakstycket. Vill du ställa ditt förvaringsskåp på golvet kan du välja mellan sockel i olika färger, ben i trä eller metall eller hjul.

Färger

Välj mellan 11 lackfärger (vattenbaserad lack) och 4 fanér, äkta träfanér. Färgerna är uppdelade i 3 prisgrupper. Prisgrupp 1: De mest efterfrågade färgerna. Prisgrupp 2: Träfanér. Prisgrupp 3: 9 olika specialfärger.

Tillbehör

Detaljerna gör finishen. Med olika MISTRAL tillbehör som hängknopp, klädstång och olika grepp kan du få detaljer och en finish på dina förvaringsmöbler.

Mistral - bruksanvisning
Hämta här

Kontakta oss

Vi finns här för dig

Hammel Furniture A/S
Anbækvej 111
DK-8450 Hammel
+45 89 63 15 77
+45 89 63 15 88
sales@hammel-furniture.dk

Direktion
Jens-Ole Staghøj
Adm. Direktør, CEO

Lars Ehlers
Salgsdirektør, CCO
leh@hammel-furniture.dk

Produkter

Lotte H. Christensen
Produktchef, Product Manager
lhc@hammel-furniture.dk

Marketing

Charlotte Thorsen
Marketing Manager
cht@hammel-furniture.dk

 

Salg
Connie Molin
Area Sales Manager, Eksport
com@hammel-furniture.dk
+45 22494343

Kenneth Mogensen Pedersen
Area Salges Manager
+45 50604378
kmp@hammel-furniture.dk

Christian Lindberg Brokjær
Salgskonsulent Danmark
+45 60295687
clb@hammel-furniture.dk

Peder Pedersen
Salgskonsulent Norge
pep@hammel-furniture.dk
+45 81771743

Administration:
Kiss Tonsberg Jensen
Afdelingsleder, Head of Dept.
kj@hammel-furniture.dk

Dorte Petersen
Salgsassistent, Sales Assistant
dp@hammel-furniture.dk